Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Un carril bici millora la connexió entre Alcanar i les Cases

Un carril bici millora la connexió entre Alcanar i les Cases

| Urbanisme

Les obres de construcció d’un carril bici entre Alcanar i les Cases han finalitzat. Els treballs han consistit a fer un mur d’escullera en un tram d’aquest camí per tal de contenir la plataforma, on els veïns han realitzat una cessió dels terrenys. També s’han formigonat els sobreamples del camí per guanyar amplada a la via. “Des de l’Ajuntament hem fet les gestions pertinents per tal que els veïns cedissen de forma voluntària els terrenys en la zona més estreta, que és la més pròxima al camí de Virol”, ha explicat la regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament, Ivette Fibla.

L’amplada mínima del carril bici és d’1,5 metres, mentre que a la part més ampla arriba fins als 2 metres. Pel que fa a l’amplada de la calçada pels vehicles és d’entre 3,30 i 4,5 metres. A més de la senyalització del carril bici amb pintura, s’hi han instal·lat unes pilones, de plàstic i abatibles, per separar els ciclistes dels vehicles. D’aquesta manera s’ha aconseguit adequar la velocitat dels vehicles al tipus de via i es garanteix una major seguretat tant als ciclistes com als vianants.

Les obres han anat a càrrec del servei de manteniment de carreteres de la Diputació de Tarragona i no han suposat cap cost per a l’Ajuntament d’Alcanar.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat