Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Un tiquet màgic i una carta dels Reis Mags conviden els xiquets i xiquetes d’Alcanar al Campament Reial

Un tiquet màgic i una carta dels Reis Mags conviden els xiquets i xiquetes d’Alcanar al Campament Reial

| Cultura

Els darrers dies els xiquets i xiquetes d'Alcanar, les Cases i Alcanar Platja han rebut a les seues cases una carta signada pels tres Reis Mags d'Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, on els explicaven que estaven enmig del viatge per arribar al poble. El missatge resava que "aquesta vegada no podrem celebrar la tradicional cavalcada, ni trobar-nos davant de l'Ajuntament, però no heu de patir perquè ens veurem igualment. Sabem que és un any molt difícil, però també sabem que us heu portat d'allò més bé, heu sigut autèntics herois i heroïnes cuidant de la vostra família i de la gent que us envolta. Per això us fem arribar un tiquet màgic. La tarda del 5 de gener podreu ensenyar-lo als nostres patges reials i la màgia es farà realitat..."

El lloc indicat on poder retrobar-se amb els tres Reis Mags d'Orient és la Plaça Lluís Companys a Alcanar i la plaça Sant Pere a les Cases. Allà hi haurà els patges reials que guiaran els xiquets i xiquetes pel camí de la màgia fins al Campament Reial. La regidora de Joventut, Meritxell Ulldemolins, ha reafirmat que "els reis vindran encara que no hi haurà la tradicional cavalcada a causa de les indicacions del Procicat."

"Els xiquets i xiquetes acudiran al lloc indicat en franges que hauran seleccionat els familiars prèviament. A l'inici del camí de la màgia hi haurà un control d'accés segons", ha assegurat el regidor de Tradicions, Jordi Cervera.

Ulldemolins ha demanat als xiquets i xiquetes que el dia 5 de gener es presenten a veure els Reis Mags d'Orient amb el tiquet màgic i el fanalet que hauran elaborat ells mateixos: "Aquest petit somni de veure els Reis es farà realitat i recordeu que aquests dies us heu de seguir portant bé perquè us veuen".

Per la seua banda, Cervera també ha demanat "paciència i civisme a les famílies", tot indicant que "els Reis Mags no marxaran sense veure tots els xiquets i xiquetes de la població."

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar