Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies VII Certamen de treballs de recerca i investigació d’Alcanar

VII Certamen de treballs de recerca i investigació d’Alcanar

| Ensenyament

L’Ajuntament d’Alcanar amb la col·laboració de la coordinació pedagògica de l’Institut Sòl-de-Riu del municipi, un any més, organitza els premis als treballs de recerca de 2n de batxillerat per tal de reconéixer l’esforç dels xics i xiques en aquesta primera experiència de recerca. Així, es pretén posar en valor el treball que desenvolupen els centres educatius de secundària i difondre les investigacions sobre el nostre municipi, publicant-les al bloc de la Biblioteca pública Trinitari Fabregat d’Alcanar.

Poden participar en els premis l'estudiantat que estiguen cursant 2n de Batxillerat i que hagen elaborat el seu treball de recerca sobre alguna temàtica local i/o aplicable directament al nostre municipi, ja siga d’àmbit científic i tecnològic, social, lingüístic o artístic.  La participació en el premi comporta per als autors l’acceptació plena de les bases i, en especial, la cessió no exclusiva i gratuïta dels drets esmentats sobre els treballs, així com l’autorització per al seu exercici.

D’entre tots els treballs presentats se seleccionaran els millors, que seran els finalistes, entre els quals s’escolliran tres finalistes que se seran els guanyadors. S’atorgaran tres premis en metàl·lic al 1r, 2n i 3r premi  (500 euros, 300 euros i 200 euros respectivament) i els treballs podran ser editats per l’Ajuntament d’Alcanar.

El termini de presentació de sol·licituds de participació finalitza el pròxim 13 de juny. 

Consulteu les bases del VII Certamen de treballs de recerca i investigació d’Alcanar.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078