Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Vine al mercat: Compra i et convidem a les XXVI Jornades Gastronòmiques de la Clementina

Vine al mercat: Compra i et convidem a les XXVI Jornades Gastronòmiques de la Clementina

| Turisme, Avisos

Comprar al mercat municipal té premi, en concret un dinar o sopar doble. L’Ajuntament d’Alcanar i  el conjunt de paradistes del mercat  municipal han impulsat, per segon any consecutiu, la campanya “Vine al mercat:  Compra i et convidem a les XXVI Jornades Gastronòmiques de la Clementina” amb l’objectiu que els clients i clientes del mercat puguen guanyar menús dobles per a restaurants del Col•lectiu Gastronòmic d’Alcanar i Les Cases. D’aquesta manera també es vol fomentar les compres al mercat municipal. 

En el marc de la campanya, durant tres setmanes consecutives se sortejaran tres menús dobles, corresponents a cadascun dels restaurants que participen de les XXVI Jornades Gastronòmiques de la Clementina, que se celebren al municipi del 22 de novembre al 22 de desembre. 

Jordi Monfort, regidor de Turisme, explica que “la primera experiència, la de l’any passat, va funcionar prou bé: als paradistes els va agradar la proposta i a la gent que els va tocar un dels menús encara més”. “Animem a tothom a anar al mercat i a veure si hi ha sort. I a la gent que no pot anar a comprar, que igualment s’anime a provar algun dels menús que els restaurants han elaborat per a l’ocasió”, afegeix el regidor. 

Per a participar, la clientela del mercat ha de dipositar una butlleta complimentada amb les seues dades. I així, entrarà al sorteig d’aquests menús, el qual es farà a través d’Alcanar Ràdio. El paradista Miguel Ángel Barrera serà l’encarregat de repartir sort cada setmana: ”agafarem els paperets de la gent que ha vingut a comprar i sortejarem els restaurants i els clients al mateix temps!”.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078