Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Visita guiada per conèixer el usos de l’aigua del riu Sénia a Alcanar

Visita guiada per conèixer el usos de l’aigua del riu Sénia a Alcanar

| Medi Ambient, Cultura

Enguany les 'Jornades Europees de Patrimoni Territori Sénia 2017' estan dedicades al patrimoni i territori: arquitectura rural. En total s'oferiran 33 activitats per tots els pobles de la Taula del Sénia per tal de posar en valor el ric patrimoni de la zona.

A Alcanar s'ha organitzat una visita per conèixer els usos de l’aigua del riu Sénia al municipi, el diumenge, 5 de novembre, a les 10 h. La sortida s'iniciarà a Serveis Agraris d'Alcanar i té una durada prevista de 3 hores. En concret, es realitzarà un itinerari en cotxe per conèixer els diferents aprofitaments que Alcanar ha fet de l'aigua del riu Sénia al llarg del temps: l'antic sistema d'extracció i conducció d'aigua a través de la séquia mare, el sistema d'emmagatzemar amb cisternes i l'aprofitament per a fer funcionar els molins fariners. Entre altres llocs, es visitaran el molí i pont de les Caixetes, la cisterna del Vall i finalment el molí de Lluco.

 Inscriu-te aquí  o a l'Oficina de Turisme d'Alcanar.

Consulta més informació sobre la sortida a Alcanar i sobre la resta de sortides de les Jornades Europees de Patrimoni Territori Sénia 2017.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar