Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Visita a les actuacions d’emergència a la platja de les Cases

Visita a les actuacions d’emergència a la platja de les Cases

| Urbanisme

Joan Roig, alcalde d’Alcanar, i Ivette Fibla, regidora d’Urbanisme i Ordenació del Territori, han visitat aquest matí les obres ja finalitzades de reparació del litoral canareu, acompanyats del subdelegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Joan Sabaté i del cap del servei provincial de Costes, Antoni Espanya.

Les actuacions, finançades per la Direcció Provincial de Costes del Ministeri per a la Transició Ecològica, han consistit en l’adequació de la platja per a fer-la accessible en una longitud de 2.100 ml, més la reparació d’esculleres en 1500 m³, i reparació d'espigons de 300 m³, així com l'adequació de camins per a vianants en 1400 ml.

Les obres d’emergència s’han portat a terme de forma acurada i s’han recuperat els espais malmesos per la llevantada Glòria del mes de gener.  “S’ha fet una feina molt important  traslladant 20.000 m³ de grava per a recuperar la platja que havia quedat malmesa, i també s’han fet actuacions a la costa per a fer actuacions puntuals, donant continuant a la platja”, ha explicat Joan Sabaté. 

Per la seua banda, Ivette Fibla, regidora d’Urbanisme, destaca que “enguany hem hagut de treballar a contrarellotge, ja que les obres d’adequació van haver d’aturar-se amb l’entrada a l’estat d’alarma. Gràcies a la Direcció de Costes i a la Brigada Municipal d’obres i Serveis hem aconseguit arribar a l’inici de la temporada d’estiu no només amb les platges a punt, sinó que fins i tot millor de com estaven en molts casos.”

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar