Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Recursos Humans

Recursos Humans

Personal de l'Ajuntament

Consulta la Plantilla d'empleats públics per al 2020 i dels anys anteriors (la del 2021 encara no s'ha aprovat pel plenari municipal) la  Relació de llocs de treball (RLT) i la renumeració del personal funcionari i laboral.

Contractació Pública

En aquest moment no hi ha cap convocatòria oberta. Consulta totes les convocatòries de personal  anteriors i el procés selectiu de cadascuna d'elles.

Càrrecs de confiança 
Cap de Gabinet d'Alcaldia i de Serveis Informatius: Laura Sancho Torné. Llicenciada en Periodisme per la UAB (2006) i màster en Direcció corporativa, esdeveniments i protocol per la UOC (2021). També ha iniciat els estudis de Ciències Polítiques i de l'Administració per la UB (129 crèdits) i ha cursat un màster en Cooperació Internacional i Acció Humanitària de l'Institut (2014). Ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional en l'àmbit de la comunicació institucional d'organitzacions no governamentals i administracions locals.
Sou brut: 18.000 euros anuals per 2/3 de la jornada. Més informació sobre la seua remuneració econòmica.

Servei d'Intermediació Laboral

El Servei d’Intermediació Laboral pretén proporcionar als usuaris un treball adequat a les seves característiques i facilitar a les empreses els treballadors més apropiats als seus requeriments i necessitats.

Aquest servei està obert a tota la població entre els 16 als 65 anys i a totes les empreses (legalment constituïdes) que hi estiguin interessades.

Les persones interessades han de demanar cita prèvia al 977732013 preguntar per Judit Sancho o bé contactar a través del correu electrònic treball@alcanar.cat

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078