Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Residència- Centre de dia l’Onada

Residència- Centre de dia l’Onada

Residència- Centre de dia l’Onada

- Descripció: La Residència – Centre de dia l’Onada d’Alcanar fou inaugurat l’any 2010. Aquest modern complex residencial compta amb una superfície total de 2.800 m2, amb terrasses exteriors i un conjunt d’instal·lacions i equipaments totalment adaptats que permeten atendre les diferents necessitats dels usuaris. I disposa d’una xarxa de serveis destinada a cobrir les necessitats de la gent gran en totes les etapes de la vellesa. Entre les instal·lacions, hi destaca la gran plaça que s’utilitza per passejar i prendre el sol i una completa zona Spa.
En total, L'Onada Alcanar disposa de 76 places de residència i 30 de centre de dia i ofereix serveis de residència assistida i centre de dia.

- Titularitat: Municipal
- Gestió: L’Onada Serveis.
- Serveis: Atenció a domicili, centre de dia, servei residencial, serveis d’atenció a les famílies, servei d’atenció a l’entorn, servei de menjador  i de bugaderia, serveis de relació amb la comunitat, estades temporals,servei de transport, activitats d’oci, servei de diagnòstic i tractament de demències, etc.
- Adreça: C/ Càlig, 75 Alcanar // 977731134 // alcanar@lonada.com
- Horari: Horari de visites: Tot el dia.
- Geolocalització:

Més imatges

Residència- Centre de dia l’Onada

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078