Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Trajectòria professional Rosa Raga

Trajectòria professional Rosa Raga

- 1974-1979: Treballadora social a la Diputació de Barcelona, assignada a la Clínica Mental de Santa Coloma de Gramenet.

- 1979-1981: El Departament de Sanitat de la Generalitat li encarrega de fer un estudi per tot Catalunya per a "registrar" tots els equipaments socials del territori, després de la creació de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS). És la responsable de la publicació que fa referència a persones grans.

- 1981: Inicia durant sis mesos els serveis socials a la comarca del Montsià i és la responsable d'Alcanar, la Sénia, la Galera, Godall, Santa Bàrbara i Ulldecona.

- 1981-1987: La Diputació reorganitza l'organigrama de Serveis Socials i obté un lloc de comandament d'anàlisi i seguiment institucional, en què ha de valorar, proposar ingressos i adjudicar places a diferents centres on la Diputació té convenis per a atendre persones ingressades amb diferents graus de retard mental.

Alhora és la responsable tècnica de tot el que fa referència a persones amb disminució, els equipaments i el disseny de noves actuacions a la Comissió de Serveis Socials de la Diputació.

- 1984-1985: Responsable d'un dels equips de suport municipal que es creen per a donar resposta a les necessitats d'assessorament en matèria de serveis socials a les comarques de Barcelona.

- 1985-1987: Guanya per concurs la plaça de directora de la Residència Psicopedagògica Mundet, on és alhora la interlocutora amb l'ICASS per a tot allò que fa referència a persones amb discapacitat, i continua essent la tècnica de la Comissió de Serveis Socials de la Diputació.

- 1987: Passa definitivament a la Generalitat, ocupant el lloc de directora del Centre d'Atenció Especialitzada Can Ruti, de Badalona, que és un centre de referència, totalment públic, d'atenció a persones amb un grau molt profund de dependència, que col•labora amb altres entitats per a la creació de nous centres.

- 1993-1996: Passa a ocupar en comissió de serveis la plaça de responsable de tots els centres d’atenció a les persones amb discapacitat (CAD) de Catalunya.

- 1997: Guanya per concurs la plaça de directora de la Residència de Gent Gran de Reus, on treballa fins a la seua jubilació, l'any 2017.

- 1999–2001: Ocupa en comissió de serveis la plaça de directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família per a tota la província de Tarragona. I el 2002, com a responsable de la Secretaria d'Esports al Tarragonès, ja que s'havien creat les delegacions de la Generalitat a les Terres de l'Ebre.

Durant la seua estada a Reus, és regidora de l'ajuntament durant una legislatura (1999- 2003) i està adscrita a l'Àrea de Serveis Socials i a l'empresa pública Reus Transport.

Ha format part de diferents entitats social i culturals.

És patrona de la Fundació Pere Mata i vocal del patronat que la gestiona.

Actualment ocupa la presidència de l'Associació de Mestresses de Casa d'Alcanar, les Cases i Alcanar Platja.

Notícies relacionades

La plataforma #Monsortirem guanya el bronze als premis "La bona gent de Tarragona 2021" del Diari de Tarragona

Durant el mes de desembre es van obrir les votacions dels premis "La bona gent de Tarragona 2021" per reconéixer els col•lectius que durant el 2021 han destacat per la seua solidaritat.

Enquesta de satisfacció amb els serveis públics d'Alcanar 2021

L’Ajuntament d’Alcanar compta amb Cartes de Serveis de diferents àrees de treball com l'Oficina de Turisme, l'Oficina d'Atenció Ciutadana, el Servei d'Intermediació Laboral, el Punt d'Informació...

Balanç molt positiu del funcionament del servei línia verda a través de l'app

Gràcies a la implantació d'aquest servei, els veïns disposen d'un canal directe de comunicació amb l'Ajuntament per a informar sobre els desperfectes localitzats en el municipi.

L’Ajuntament habilita Oficines d’Atenció Ciutadana i convoca tres assemblees ciutadanes per a informar les persones afectades sobre les pluges torrencials

Les pluges torrencials que va viure el municipi l'1 de setembre han alterat substancialment les condicions de vida dels veïns i veïnes del municipi i els han produït danys en els seus habitatges,...

Obert el període de consulta pública prèvia per a l'elaboració del Reglament de Règim Intern per a l'Hotel d'Entitats de Les Cases

L'Ajuntament d'Alcanar ha obert el període de consulta pública prèvia per a l'elaboració del...


PàginesAlcanar Ràdio

Butlletí Alcanar