Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Trajectòria professional Rosa Raga

Trajectòria professional Rosa Raga

- 1974-1979: Treballadora social a la Diputació de Barcelona, assignada a la Clínica Mental de Santa Coloma de Gramenet.

- 1979-1981: El Departament de Sanitat de la Generalitat li encarrega de fer un estudi per tot Catalunya per a "registrar" tots els equipaments socials del territori, després de la creació de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS). És la responsable de la publicació que fa referència a persones grans.

- 1981: Inicia durant sis mesos els serveis socials a la comarca del Montsià i és la responsable d'Alcanar, la Sénia, la Galera, Godall, Santa Bàrbara i Ulldecona.

- 1981-1987: La Diputació reorganitza l'organigrama de Serveis Socials i obté un lloc de comandament d'anàlisi i seguiment institucional, en què ha de valorar, proposar ingressos i adjudicar places a diferents centres on la Diputació té convenis per a atendre persones ingressades amb diferents graus de retard mental.

Alhora és la responsable tècnica de tot el que fa referència a persones amb disminució, els equipaments i el disseny de noves actuacions a la Comissió de Serveis Socials de la Diputació.

- 1984-1985: Responsable d'un dels equips de suport municipal que es creen per a donar resposta a les necessitats d'assessorament en matèria de serveis socials a les comarques de Barcelona.

- 1985-1987: Guanya per concurs la plaça de directora de la Residència Psicopedagògica Mundet, on és alhora la interlocutora amb l'ICASS per a tot allò que fa referència a persones amb discapacitat, i continua essent la tècnica de la Comissió de Serveis Socials de la Diputació.

- 1987: Passa definitivament a la Generalitat, ocupant el lloc de directora del Centre d'Atenció Especialitzada Can Ruti, de Badalona, que és un centre de referència, totalment públic, d'atenció a persones amb un grau molt profund de dependència, que col•labora amb altres entitats per a la creació de nous centres.

- 1993-1996: Passa a ocupar en comissió de serveis la plaça de responsable de tots els centres d’atenció a les persones amb discapacitat (CAD) de Catalunya.

- 1997: Guanya per concurs la plaça de directora de la Residència de Gent Gran de Reus, on treballa fins a la seua jubilació, l'any 2017.

- 1999–2001: Ocupa en comissió de serveis la plaça de directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família per a tota la província de Tarragona. I el 2002, com a responsable de la Secretaria d'Esports al Tarragonès, ja que s'havien creat les delegacions de la Generalitat a les Terres de l'Ebre.

Durant la seua estada a Reus, és regidora de l'ajuntament durant una legislatura (1999- 2003) i està adscrita a l'Àrea de Serveis Socials i a l'empresa pública Reus Transport.

Ha format part de diferents entitats social i culturals.

És patrona de la Fundació Pere Mata i vocal del patronat que la gestiona.

Actualment ocupa la presidència de l'Associació de Mestresses de Casa d'Alcanar, les Cases i Alcanar Platja.

Notícies relacionades

Rosa Raga, nova Síndica de Greuges d’Alcanar, les Cases i Alcanar Platja

El ple del 28 de novembre de 2019 va ratificar per unanimitat a Rosa M. Raga Chimeno com a Síndica de Greuges d’Alcanar, les Cases i Alcanar Platja, a proposta de l’alcaldia. 

Qüestionari de satisfacció amb els serveis públics d'Alcanar

L’any 2018 l’Ajuntament d’Alcanar va redactar les cartes de serveis corresponents a diferents àrees de treball del consistori.

Una pista multiesportiva i l’arranjament del parc infantil de la plaça Mercè Rodoreda, els projectes guanyadors del pressupostos participatius

Aquest matí s’han fet públics per Alcanar Ràdio els resultats dels pressupostos participatius d’enguany.

Semàfors del butlletí del mes de novembre

Semàfor verdL’Ajuntament d’Alcanar està fent els treballs programats de manteniment, sega i desbrossament de les vores de diversos camins, i d’apedaçament, amb l'objectiu de...


PàginesAlcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat